کنکاش در تاریخ

کنکاش در تاریخ

بیان نظرات جدید درباره تاریخ آذربایجان ، ایران و جهان
کنکاش در تاریخ

کنکاش در تاریخ

بیان نظرات جدید درباره تاریخ آذربایجان ، ایران و جهان

تفاوت را احساس کنید!


«از پرآوازه‌ترین بناهای جهان و آرامگاه زیبا و باشکوهی است که در نزدیکی شهر آگره و در 200 کیلومتری جنوب دهلی نو پایتخت هند واقع شده‌است و یکی از عجایب هفت گانه جدید دنیا به ‌شمار می‌رود. این بنا به دستور شاه جهان، پنجمین امپراتوری گورکانی هند به منظور یادبود همسر ایرانی‌تبارش، بنام ارجمندبانو بیگم مشهور به ممتاز محل که در سال 1631م در سفری جنگی به‌هنگام وضع حمل فوت کرد بنا شده‌ است. خود شاه‌ جهان نیز بعدتر در همان‌جا به خاک سپرده شد.» (دانشنامه آزاد ویکی پدیا)



«این آرامگاه را شاهزاده اعظم شاه پسر اورنگ‌زیب و حاکم اورنگ‌آباد در اواخر سده هفدهم به تقلید از تاج محل برای مادرش ساخت. اما از آنجایی که او به اندازه شاه جهان، سازنده تاج محل آگرا، ثروتمند نبود مجبور شد این آرامگاه را خیلی کوچک‌تر و محقرانه بسازد و نمونه‌ای کوچک از تاج محل اصلی است. از این رو به این بنا به نام «تاج محل فقیر» نیز شهرت دارد. با این وجود این بنا از بهترین آثار هنری دوره گورکانی در اورنگ‌آباد به شمار می‌رود.» (دانشنامه آزاد ویکی پدیا)



کنیسه و کلیسا فرهنگ عمومی بشر را به آن وضعی در آورده است که بنای بسیار حقیر و کم کاری را به عنوان عجایب هفتگانه جهان معرفی می کند تا شاید در پس این نام ها توریست ها را بفریبند و از سیل زائران این حرم های متبرک دست ساخت یونسکو بتوانند سرمایه لازم برای ادامه این دروغ پردازی ها را فراهم کنند.

حال ببینید سازندگان تاریخ برای ما چه قدر آزادانه و بدون ترسی عمل کرده اند که دو بنای از لحاظ فنی تقریبا یکسانی و در فاصله نسبتا نزدیک به هم را ، با نام عجایب هفت گانه جدید جهان و آن دیگری را بنای محقر نامیده اند! آیا نمی دانند صدها بنای مانند تاج محل و مقبره بی بی کا  نیز نمی تواند با قسمت کوچکی از معابد آخشاردام و نظایر آن در هند برابری داشته باشد؟؟؟






ولی چون هدف کار دیگری است باید به اشباح نظیر شاه جهان، مانند داریوش و کوروش بناهایی را نسبت دهند تا از بلا تکلیفی در آیند!

نظرات 4 + ارسال نظر
بیریسی سه‌شنبه 10 تیر 1393 ساعت 11:47

آقا شما میگی : "ولی چون هدف کار دیگری است و هدف تولید تیموریان یا به قول معروف ایلخانان هند می باشد باید به این اشباح نظیر شاه جهان مانند داریوش و کوروش بناهایی را نسبت دهند تا از بلا تکلیفی در آیند !!!"

من میگم : بالاخره این ابنیه رو یکی ساخته یا نه؟ اون کیه که مثلا 300-400 سال پیش اینجا رو ساخته؟

اصلا هندوستان شاهی داشته یا نه؟ شما نام شاه یا حکومت واقعی رو بگو ...

یکی از نزدیکانم دوستی داشت که وکیل بود. همین سوال شما را می پرسید. به او گفتم اگر در دادگاهی شخصی را به قتل محکوم کنند و آن شخص بتواند با اسناد اثبات کند که قاتل نیست قاضی باید از او محکوم اصلی را جویا شود؟!؟!؟ این چه منطقی است که شما دارید؟!؟!؟

بیریسی دوشنبه 9 تیر 1393 ساعت 14:49

یعنی تاج محل و بی بی کا و قطب منار را چه کسی ساخته است؟!

معبد آکشاردام در سال 2005 افتتاح شده است و بنایی نوساز است.

آخشاردام نشان می دهد که کیفیت هنر و صنعت و معماری در نزد هندیان به چه حدی می باشد. حال تاج محل آیا چیزی برای گفتن دارد؟!؟!

جواد حاجی زاده چهارشنبه 11 بهمن 1391 ساعت 22:42 http://truemountain.blogfa.com

سلام
محیط کوهستان به خاطر داشتن هندسه های نامنظم اون هم به صورت بی نهایت فکر انسان را هم در مسیر بی نهایت از تشریفات حاکم در جوامع با هندسه های منظم و محدود جدا میکند
درود بر شما

دقیقا همین جاذبه می باشد که سختی راه را آسان می کند .
بنده فعلا وقت کافی برای ایجاد وبلاگ در زمینه کوه نوردی و سنگ نوردی و مهمتر از آن در زمینه دوچرخه سواری را ندارم . اگر فرصتی حاصل شود در این باره بیشتر همکاری می کنیم .

naina pagwan سه‌شنبه 10 بهمن 1391 ساعت 19:28

سلام. کوتاه و مختصر. اما عالی.
این همه بی آبرویی یواش یواش به مردم دنیا نشون خواهد داد که یهودیا از دایره آدمیزاد خارجند.

جایی خوندم که انگلیسی ها شهر های جدید هند رو به کمک نیروهای کار
" ارمنی" بنا کردند و این موضوع بسیار قابل تامل است.
اگر چه گفته شده که تا همین اواخر ایران بزرگترین مرکز تجمع یهود در دنیا بوده .
ولی به نظرم حضور و نفوذ یهود در هند و پاکستان بسیار بیشتر از ایران است.

بنده چون با چند نفر در باره این مسائل بحث می کردم و متاسفانه مدیریت آن سایت برخی از لینک ها را دستکاری می کردند مجبور شدم این لینک را در این جا درج کنم . بحث درباره تاج محل و مقبره بی بی کا چند سال پیش توسط استاد مختومه شده بود .

ممنون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد