کنکاش در تاریخ

کنکاش در تاریخ

بیان نظرات جدید درباره تاریخ آذربایجان ، ایران و جهان
کنکاش در تاریخ

کنکاش در تاریخ

بیان نظرات جدید درباره تاریخ آذربایجان ، ایران و جهان

سیر کلمه قُلْ در قرآن


با تلاش های فراوان و به مدد الهی توانستیم و با تاثیر از بنیان اندیشی چهره غبار آلود تاریخ و فرهنگ جهان را کنار زدیم و عاملان این اغتشاشات گسترده را سران کنیسه و کلیسا شناختیم و زمانی که قرآن در همه جا هشدار می دهد که آن ها دشمنان اصلی مسلمین هستند، بنابراین باید آنها رارا چنان تحت فشار قرار دهیم که از فرط خواری به دست خود جزیه دهند. این جملات تعارف خداوندی نیست، ولی ظاهرا حتی در حد تعارف نیز در نظر گرفته نشده است.



لیست آیاتی ازقرآن که در آن ها کلمه قل ذکر شده است:


﴿الناس: ١﴾﴿الفلق: ١﴾﴿الإخلاص: ١﴾﴿الکافرون: ١﴾﴿الجن: ٢٥﴾﴿الجن: ٢٢﴾﴿الجن: ٢١﴾﴿الجن: ٢٠﴾﴿الجن: ١﴾﴿الملک: ٣٠﴾﴿الملک: ٢٩﴾﴿الملک: ٢٨﴾﴿الملک: ٢٦﴾﴿الملک: ٢٤﴾﴿الملک: ٢٣﴾﴿التغابن: ٧﴾﴿الجمعة: ١١﴾﴿الجمعة: ٨﴾﴿الجمعة: ٦﴾﴿الواقعة: ٤٩﴾﴿الطور: ٣١﴾﴿الحجرات: ١٦﴾﴿الفتح: ١١﴾﴿الأحقاف: ١٠﴾﴿الأحقاف: ٩﴾﴿الأحقاف: ٨﴾﴿الأحقاف: ٤﴾﴿الزخرف: ٨٩﴾﴿الزخرف: ٨١﴾﴿الشورى: ١٥﴾﴿فصلت: ٥٢﴾﴿فصلت: ٤٤﴾﴿فصلت: ١٣﴾﴿فصلت: ٩﴾﴿فصلت: ٦﴾﴿غافر: ٦٦﴾﴿الزمر: ٦٤﴾﴿الزمر: ٥٣﴾﴿الزمر: ٤٣﴾﴿الزمر: ٣٩﴾﴿الزمر: ٣٨﴾﴿الزمر: ١٥﴾﴿الزمر: ١٣﴾﴿الزمر: ١١﴾﴿الزمر: ١٠﴾﴿الزمر: ٩﴾﴿الزمر: ٨﴾﴿ص: ٨٦﴾﴿ص: ٦٧﴾﴿ص: ٦٥﴾﴿الصافات: ١٨﴾﴿یس: ٧٩﴾﴿فاطر: ٤٠﴾﴿سبإ: ٥٠﴾﴿سبإ: ٤٩﴾﴿سبإ: ٤٨﴾﴿سبإ: ٤٧﴾﴿سبإ: ٤٦﴾﴿سبإ: ٣٩﴾﴿سبإ: ٣٦﴾﴿سبإ: ٢٧﴾﴿سبإ: ٢٦﴾﴿سبإ: ٢٤﴾﴿سبإ: ٣﴾﴿الأحزاب: ٦٣﴾﴿الأحزاب: ٣٢﴾﴿الأحزاب: ١٧﴾﴿السجدة: ٢٩﴾﴿السجدة: ١١﴾﴿الروم: ٤٢﴾﴿العنکبوت: ٥٢﴾﴿العنکبوت: ٥٠﴾﴿العنکبوت: ٢٠﴾﴿القصص: ٧٥﴾﴿القصص: ٧٢﴾﴿القصص: ٧١﴾﴿القصص: ٤٩﴾﴿النمل: ٩٢﴾﴿النمل: ٧٢﴾﴿النمل: ٦٩﴾﴿النمل: ٦٤﴾﴿الشعراء: ٢١٦﴾﴿الفرقان: ٧٧﴾﴿الفرقان: ٥٧﴾﴿الفرقان: ١٥﴾﴿الفرقان: ٦﴾﴿النور: ٥٤﴾﴿المؤمنون: ٨٩﴾﴿المؤمنون: ٨٨﴾﴿المؤمنون: ٨٧﴾﴿المؤمنون: ٨٦﴾﴿المؤمنون: ٨٥﴾﴿الحج: ٧٢﴾﴿الحج: ٤٩﴾﴿الأنبیاء: ١٠٩﴾﴿الأنبیاء: ١٠٨﴾﴿الأنبیاء: ٤٥﴾﴿الأنبیاء: ٤٢﴾﴿الأنبیاء: ٢٩﴾﴿الأنبیاء: ٢٤﴾﴿طه: ١٣٥﴾﴿طه: ١٠٥﴾﴿مریم: ٧٥﴾﴿الکهف: ١١٠﴾﴿الکهف: ١٠٣﴾﴿الکهف: ٨٣﴾﴿الکهف: ٢٤﴾﴿الإسراء: ١٠٧﴾﴿الإسراء: ١٠٤﴾﴿الإسراء: ٩٦﴾﴿الإسراء: ٩٣﴾﴿الإسراء: ٨٤﴾﴿الإسراء: ٨١﴾﴿الإسراء: ٦١﴾﴿الإسراء: ٥١﴾﴿الإسراء: ٥٠﴾﴿النحل: ١٠٢﴾﴿الحجر: ٨٩﴾﴿ابراهیم: ٣٠﴾﴿الرعد: ٤٣﴾﴿الرعد: ٣٦﴾﴿الرعد: ٣٣﴾﴿الرعد: ٣٠﴾﴿الرعد: ٢٧﴾﴿الرعد: ١٦﴾﴿یوسف: ١٠٨﴾﴿هود: ٤٠﴾﴿هود: ٣٥﴾﴿هود: ١٣﴾﴿یونس: ١٠٨﴾﴿یونس: ١٠٤﴾﴿یونس: ١٠٢﴾﴿یونس: ٦٩﴾﴿یونس: ٥٩﴾﴿یونس: ٥٨﴾﴿یونس: ٥٣﴾﴿یونس: ٥٠﴾﴿یونس: ٣٨﴾﴿یونس: ٣٥﴾﴿یونس: ٣٤﴾﴿یونس: ٣١﴾﴿یونس: ٢٠﴾﴿یونس: ١٨﴾﴿یونس: ١٥﴾﴿التوبة: ١٢٩﴾﴿التوبة: ٩٢﴾﴿التوبة: ٨١﴾﴿التوبة: ٦٥﴾﴿التوبة: ٦١﴾﴿التوبة: ٥٣﴾﴿التوبة: ٥٢﴾﴿التوبة: ٢٤﴾﴿الأعراف: ٢٠٣﴾﴿الأعراف: ١٨٧﴾﴿الأعراف: ١٥٨﴾﴿الأعراف: ٣٣﴾﴿الأعراف: ٣٢﴾﴿الأعراف: ٢٩﴾﴿الأعراف: ٢٨﴾﴿الأنعام: ١٦٤﴾﴿الأنعام: ١٦٢﴾﴿الأنعام: ١٦١﴾﴿الأنعام: ١٥٢﴾﴿الأنعام: ١٥١﴾﴿الأنعام: ١٥٠﴾﴿الأنعام: ١٤٩﴾﴿الأنعام: ١٤٨﴾﴿الأنعام: ١٤٤﴾﴿الأنعام: ١٤٣﴾﴿الأنعام: ١٣٥﴾﴿الأنعام: ١٠٩﴾﴿الأنعام: ٩١﴾﴿الأنعام: ٧١﴾﴿الأنعام: ٦٥﴾﴿الأنعام: ٦٣﴾﴿الأنعام: ٥٧﴾﴿الأنعام: ٥٦﴾﴿الأنعام: ٥٤﴾﴿الأنعام: ٥٠﴾﴿الأنعام: ٤٧﴾﴿الأنعام: ٤٦﴾﴿الأنعام: ٤٠﴾﴿الأنعام: ٣٧﴾﴿الأنعام: ١٩﴾﴿الأنعام: ١٥﴾﴿الأنعام: ١٤﴾﴿الأنعام: ١١﴾﴿المائدة: ١١٧﴾﴿المائدة: ١١٦﴾﴿المائدة: ٧٧﴾﴿المائدة: ٧٦﴾﴿المائدة: ٦٨﴾﴿المائدة: ٦٠﴾﴿المائدة: ٥٩﴾﴿المائدة: ١٨﴾﴿المائدة: ١٧﴾﴿المائدة: ٧﴾﴿المائدة: ٤﴾﴿النساء: ١٥٤﴾﴿النساء: ٧٨﴾﴿النساء: ٧٧﴾﴿آل‌عمران: ١٨٣﴾﴿آل‌عمران: ١٦٨﴾﴿آل‌عمران: ١٦٥﴾﴿آل‌عمران: ١٥٤﴾﴿آل‌عمران: ١١٩﴾﴿آل‌عمران: ٩٩﴾﴿آل‌عمران: ٩٨﴾﴿آل‌عمران: ٩٥﴾﴿آل‌عمران: ٩٣﴾﴿آل‌عمران: ٨٤﴾﴿آل‌عمران: ٧٣﴾﴿آل‌عمران: ٦٤﴾﴿آل‌عمران: ٦١﴾﴿آل‌عمران: ٣٢﴾﴿آل‌عمران: ٣١﴾﴿آل‌عمران: ٢٩﴾﴿آل‌عمران: ٢٠﴾﴿آل‌عمران: ١٥﴾﴿البقرة: ٢٢٢﴾﴿البقرة: ٢٢٠﴾﴿البقرة: ٢١٩﴾﴿البقرة: ٢١٧﴾﴿البقرة: ٢١٥﴾﴿البقرة: ١٨٩﴾﴿البقرة: ١٤٠﴾﴿البقرة: ١٣٩﴾﴿البقرة: ١٣٥﴾﴿البقرة: ١٢٠﴾﴿البقرة: ١١١﴾﴿البقرة: ٩٧﴾﴿البقرة: ٩٤﴾﴿البقرة: ٩٣﴾﴿البقرة: ٩١﴾﴿البقرة: ٨٠﴾﴿البقرة: ٧٣﴾﴿البقرة: ٦٥﴾﴿البقرة: ٦١﴾﴿البقرة: ٦٠﴾﴿البقرة: ٥٨﴾﴿البقرة: ٥٥﴾﴿البقرة: ٣٨﴾﴿البقرة: ٣٦﴾﴿البقرة: ٣٥﴾﴿البقرة: ٣٤﴾


حال به بررسی سیر کلمه قل می پردازم که دستورات خداوند  بر محمد است. در این آیات می توان خطاب کلمه قل را به روشنی فهیمد. با توجه به معنی مستقیم آیات، مشرکین (همان اهل کتابپیشین یعنی یهود و نصارا) به هر بهانه ای پیامبر اسلام را تحت فشار قرار می داده اند و از ایشان سوالات مختلفی می پرسیدند و به ایجاد جدل و اغتشاش می پرداختند.

تذکر می دهم که رویارویی با اهل کتاب پیشین (که از نظر الهی تا حد نجس پایین کشیده شده اند) بسیار مورد توجه و تذکر قرار گرفته شده است.



نتیجه بسیار مهم در تکرار کلمه «قل» برای محقق این است که پاسخگوی تمامی سوالات مشرکین از شخص پیامبر، خداوند بوده  و حضرت محمد تنها به ابلاغ این دستورات پرداخته و نقش دیگری در این بین نداشته است.

«و رسول جز پیام رسانی وظیفه ندارد و خداوند از آشکار و نهان تان آگاه است.» (مائده، 99)

«از تو در باب زمان وقوع قیامت پرسیده اند. تو در جایگاه جواب نیستی. امری است که به خداوند برمی گردد. تو فقط به ترسنده از آن هشدار می دهی». (نازعات، 42 تا 45)

 «از تو درباره روح سئوال می کنند بگو روح یک امر خداوندی است حال آن که به شما اندکی از علم داده اند.» (اسرا، 85)

 

در یادداشت «اسلام و شمشیر56» این مسائل تذکر داده شده بود.


اگر سه آیه درج شده در بالا را چندین بار بخوانید خواهید فهمید  رسول جز پیام رسانی وظیفه ندارد و در جایگاه جواب نیست. پس می توان با کمال اطمینان تمامی احادیث منتسب به رسول الله را به باد داد و دست های آلوده دشمنان قسم خورده اسلام را رو کرد.


اکنون عده ای برای انحراف اذهان می گویند: «آن احادیثی قابل قبول هستند که با گفته های قرآن در یک امتداد باشند


باید به این سوالات گردن کلفت جواب دهند که:

اولا ) منبع اورجینال درج احادیث نقل شده را کجا بیابیم؟ و اسناد به چه خطی و با چه ابزاری و بر روی چه ماتریالی نوشته شده اند؟

(چنین اسنادی در اختیار هیچ مذهب و گروه و فرقه ای در جهان نیست.)


دوما) وقتی خداوند محمد را از مداخله هایی خارج از ابلاغ آیات قرآن منع کرده است، چرا باید به احادیث هم معنی قرآن روی آوریم؟ چرا قرآن را کنار بگذاریم و دنبال این قبیل اباطیل که عیارش بر همگان آشکار است متوسل شویم؟


در نتیجه هیچ منبعی به غیر از قرآن برای مسلمین نمی تواند حجتی برای فعل و عدم فعل موضوعی باشد.


وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ

 


نظرات 2 + ارسال نظر
نامی آشنا چهارشنبه 17 دی 1399 ساعت 01:48

به نظرم نویسنده ی این مطالب تا کنون یک بار تمامی قرآن را قرائت نکرده است و به آیاتی چون: و أَنْزَلْنا إِلَیْکَ الذِّکْرَ لِتُبَیِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَیْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ یَتَفَکَّرُونَ (نحل،۴۴) که شأن تبیین آیات نازل شده را برای مردم روشن می سازد توجه ننموده است.
«و السلام علی من اتبع الهدی»

مطلب را ناقص بخوانید نتیجه گیری ناقصی به دست خواهید آورد.

آراز سه‌شنبه 22 بهمن 1392 ساعت 21:03

سلام،
موضوع جالبی را مد نظر قرار داده اید. ولی به نظرم، برای بررسیهای این چنینی و فهم تعاملات بین حضرت محمد و بقیه افراد جامعه معاصر وی، باید ترتیب واقعی سوره های قرآن را بدانیم. بنده، ترتیب نزول معروف فعلی را خیلی راستی آزمایی کرده ام و به این نتیجه رسیده ام که قریب 90 درصد آن اشتباه است!
آقای پورپیرار، از روش جالبی در کتاب اسلام و شمشیر درباره حدس ترتیب واقعی نزول سوره های قرآن بحث کرده اند.
من خودم در صدد یافتن ترتیب نزول واقعی هستم، ولی فکر کنم تنهایی نمی شود.
به هر حال کارهایی از جنس مقاله تان بسیار مفید خواهد بود.

درباره این یادداشت و هدف از نگارش آن، ترتیب نزول آیات آن گونه که شما گفته اید تاثیر گذار نیست. آن همه آیه که می گویند بگو ، بگو ، بگو و ... نشان از آن دارد که محمد فقط بازگو کننده قرآن بوده است و جز رساندن پیام وحی به مسلمانان وظیفه دیگری را بر عهده نداشته است. گرچه این مسئله بازار کاسبی شیادان زیادی را کساد می کند.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد