کنکاش در تاریخ

کنکاش در تاریخ

بیان نظرات جدید درباره تاریخ آذربایجان ، ایران و جهان
کنکاش در تاریخ

کنکاش در تاریخ

بیان نظرات جدید درباره تاریخ آذربایجان ، ایران و جهان

هنر جعل در کاشیکاری ابنیه موجود در ایران! (2)

چندی است که ایران به مرکزیت بازسازی ابنیه زیارتی شیعیان کشور های تبدیل شده است. اکثر هیئت ها و تیم های بازسازی در شهر های مرکزی ایران واقع هستند.می توان به شهر های اصفهان ، کاشان ، نیشابور ، سمنان و ... اشاره نمود. جمعیت غالب این شهرها یهودیان و ارامنه هستند.  

  

 

 

آنها در ساخت و سازهای مختلف از فرهنگ خود بهرده می گیرند و این سنگ قبر و پنجره کلیسایی و طرح اطراف آن ضریح مربوط به ارامنه ایران می باشد و اصلا ربطی به مسلمین ندارد. آن سنگ قبر از جنس مرمر مربوط به حیاط موزه آذربایجان تبریز است

 

 

مقبره دانیال  از بزرگان یهود در شوش   

 

برای این تصویر توضیحی نمی نویسم چون بسار روشن و گویاست ولی باز عده ای خود را به ندیدن و نشنیدن می زنند. قرآن بسیار زیبا می فرماید: 

خَتَمَ اللّهُ عَلَى قُلُوبِهمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عظِیمٌ ﴿7﴾ بقره 

 

 

مقبره عاملات قتل عام پوریم ، یعنی استر و مردخای به روایت تورات عهد عتیق. همدان  

 

 

 

سنگ قبری در حیاط موزه آذربایجان 

 

 

 

مقبره شیخ صفی، اردبیل  

 

 

مقبره قیدار از بزرگان یهود ، زنجان 

 

به هر گوشه ای که می نگریم می توانیم ردی از فتنه های موجود در جوامع مسلمین را بیابیم که در همه آنها می توان دستان کنیسه و کلیسا را باز دید.اینکه یهودیان و ارامنه را در مراسم عزاداری محرم این چنین فعال می بینیم شاید گفته های بالا توضیحات خوبی برای اهل حقیقت باشد. می توان برای توضیح بیشتر این مسئله تصاویر زیادی را آورد ولی همین مقدار را کافی می بینم چون آنهایی که تصمیم به حرکت به سوی حقیقت گرفته اند نیازی به توضیحات بیشتر را ندارند و خود ادامه قضیه را دنبال می کنند.

نظرات 6 + ارسال نظر
duman شنبه 28 آذر 1394 ساعت 22:52

چوخ چوخ تاسوفلر السون کی بوعصرده هله گینه بیزیم تاریخیمیز و فرهنگیمیز مسخره بازدخ...

هله هاراسیدی؟!

اندیشه چهارشنبه 22 آبان 1392 ساعت 05:43

خواهش کردم نظر خودتون رو بگید تا بتونم از روش قضاوت کنم و به ی نتیجه ثابت تری برسم.هوش استثنایی ندارم ولی مبانی نظراتم رو بر پایه محکم هرچند آهسته پیریزی میکنم.
این اخرین خواهش من هست اگر مایل نیستید پس دلیل برای هدر دادن وقت خودم و شما نخواهم داشت

تکرار روخوانی همان پاراگراف درباره کلمه صلات بهترین راه گشا برای توضیح آن کلمه می باشد. هدف بنده به حرکت در آوردن شما برای تحقیق می باشد نه شانه بالا انداختن.

anar دوشنبه 20 آبان 1392 ساعت 12:54

متشکر از اینهمه تلاش بی دریغ ،بسیار مطالب پرباریست(اجرکم عندالله)

ممنون از شما. نتایج این گفتار ها در سطح جامعه بازخورد بسیار جالبی داشته است به همین دلیل عده ای تدارک برای مبارزه قدرتمندی را فراهم آورده اند که بی اختیار به یاد این آیه شرفه می افتم:

مَثَلُ الَّذِینَ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ أَوْلِیَاء کَمَثَلِ الْعَنکَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَیْتًا وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُیُوتِ لَبَیْتُ الْعَنکَبُوتِ لَوْ کَانُوا یَعْلَمُونَ ﴿41﴾ سوره عنکبوت

اندیشه دوشنبه 20 آبان 1392 ساعت 00:25

سلام
منظورم از تمرکز روی موضوع انتقادی از خودم بود چون فکر میکردم بعد اصرار دوبارم با انتقاد و اتهام قتنه انگیزی تفسیری از طرف شما مواجه میشم!
انگار هرطور با شما صحبت بشه باز با تندی و بدبینی برخورد میکنید!
من طالب حقیقت بودم و از روی اصرارم باید میفهمیدید که قادعتا تلاش خودم رو کردم اما فعلا ذهنم راه بجایی نبرده!میخواستم با نظرات دیگران هم اشنا بشم و شما هم از پیشروی قابل توجهتون درباره صلات گفتید و من مشتاق شدم
مساله برام بیشتر جنبه معنوی داره و برای آرامش روزمره نماز و عبادت) بهش نیاز دارم

نه به شما توهین کرده ام و نه حرف دیگری گفته ام. تذکر دادم که برای یافتن حقیقت باید تلاش کنید. مثلا اگر بنده و یا شخص دیگری در این رابطه چیزی ننویسد و یا نگوید شما به تکرار رفتار های (احتمالا)جعلی قبلی ادامه خواهید داد؟! کمی واقع بین باشید.

همونی که گفتید مثل سهند مینویسم شنبه 18 آبان 1392 ساعت 17:48

سلام
من همچنان منتظر یاداشتی از شما درباره صلات هستم بنظر استاد خیلی موافق این مباحث نیستند ولی من دوست دارم اطمینان بیشتری در فهم صلات داشته باشم قاعدتا نباید روی این مساله این همه تمرکز میکردم چون پتانسیل تبدیل شدن به رخنه فتنه انگیزی تفسیری رو در خودش داره
خواهش میکنم نظر خودتون رو بصورت مختصر درباره صلات در همینجا بنویسید

جناب "همونی که مثل سهند تو سایت قیرمیز" بودین هدف از یک یادداشت خلاصه نه توضیح کلمه صلات بلکه مقایسه چند لغتی است که متاسفانه برای اهدافی معانی دلخواهی از آن کرده اند. درباره کلمه صلات همان اندازه که گفته شد کافی است البته شاید اشارتی نیز به آن شود و شما نیز می توانید برداشت خود را از آن داشته باشید. اگر طالب حقیقت هستید آستین بالا بزنید و دنبال ادامه این بحث را بگیرید. هیچ یک از یادداشت های وبلاگم سفارشی نیست برای توجیه این یا آن. ممنون

naina جمعه 17 آبان 1392 ساعت 21:16

مطلب بسیار مهم و روشنگری بود. ممنون از زحمات جنابعالی.

ممنون. چندی است که ارامنه با وجود قصب سرزمین های اسلامی آذربایجان و تبدیل مساجد قره باغ به طویله ، لباس مظلومیتی را پوشیده اند که مدت زیادی است یهودیان بر تن دارند مدعی دموکراسی می باشند. در مراسم عزاداری محرم شرکت می کنند. خیرات می دهند ولی غافل از آن هستند که مشرک اند و نجس می باشند!.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد